- صفحه اصلی
- محصولات
- پارچه ترانزیتی
پارچه ترانزیتی
پارچه ترانزیتی، نوعی پارچه برزنتی با دوام و ضد آب است به همین دلیل برای روکش های ماشین های سنگین مورد استفاده قرار می گیرد. به دلیل اینکه ماشین های سنگین برای حمل بارهای متفاوت دائم در جاده های مختلف با شرایط آب و هوایی متفاوت هستند نیاز به روکش های مناسب و مقاومی دارند، از این رو انتخاب پارچه ترانزیتی انتخاب مناسبی برای این رانندگان به شمار می رود. دلیل نام گذاری این نوع پارچه به عنوان پارچه ترانزیتی، این است که در اکثر اوقات از این پارچه برای ماشین های سنگین ترانزیتی استفاد می شود. لازم به ذکر است که پارچه ترانزیتی را در صنعت با نام هایی همچون پارچه کانتینری، چادر ترانزیتی، برزنت کانتینری و چادر کانتینری نیز می شناسند. این پارچه ها از الیاف مصنوعی و یا طبیعی تولید می شوند که هر یک با در نظر گرفتن ویژگی های مواد اولیه خود، قابلیت های به خصوصی دارند. استفاده از الیافی مانند پنبه و فلامنت در ساخت پارچه ترانزیتی انعطاف پذیری بالایی به آن ها می بخشد که موجبات کاربرد آن ها در صنایع متعدد را فراهم می آورد. الیاف مصنوعی و فرآورده های نفتی مانند پلی اتیلن و پی وی سی به کار رفته در پارچه ترانزیتی نیز مقاومت آن ها را در برابر نفوذ آب و فرسایش در گذر زمان افزایش می دهد. این الیاف میزان دفع آب و رطوبت را در این پارچه ها افزایش می دهد که در اصطلاح به آن ها ضد آب می گویند.

پارچه ترانزیتی چیست
برای آشنایی با پارچه های ترانزیتی، بهتر است در ابتدا با ویژگی های آن آشنا شد. از مهم ترین مشخصات پارچه ترانزیتی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- دوام مناسب در شرایط جوی مختلف
- استحکام در مواجهه با مواد شیمیایی مختلف و اسید ها
- مقاومت در برابر نور خورشید و اشعه ماورا بنفش
- برقراری امنیت مناسب برای محصولات
- برخورداری از قابلیت های ضد آب بودن و ضد آتش بودن
- مقاومت در برابر تغییرات دمایی
- دارای رنگ بندی متنوع و کاربردی
- قابلیت شستشوی آسان و سریع
- سادگی در نصب و جمع نمودن
انواع پارچه ترانزیتی
انواع پارچه ترانزیتی به صورت یک رو و دو رو می باشد. پارچه های ترانزیتی یک رو دارای دو لایه هستند که یکی از جنس پارچه و دیگری چرم می باشد برای استفاده در سازه هایی همچون سایبان، آلاچیق و یا کالسکه ها، استفاده از پارچه ترانزیتی یک رو مقرون به صرفه تر خواهد بود. در پارچه های ترانزیتی دو رو، دو لایه چرم در بالا و پایین لایه پارچه ای قرار می گیرد. این مدل از استحکام بالاتری برخوردار بوده و مناسب استفاده برای روکش بار ماشین های سنگین می باشد.
پارچه کانتینری
همان طور که در پاراگراف های قبل توضیح داده شد، به پارچه های ترانزیتی، پارچه کانتینری نیز می گویند زیرا پارچه های ترانزیتی بهترین گزینه برای روکش وسایل نقلیه ای مانند تریلی و کامیون می باشند. کسانی که درزمینه حمل بار فعالیت دارند بدیهی است که نیازمند این گونه محصولات هستند. زیرا ماشین های سنگین، بار های گوناگونی را جا به جا کرده و نیازمند به سازه ای هستند که از وزن سبکی برخوردار باشد. اما در عین حال این سازه می بایست دارای مقاومت بالایی باشد تا بتواند در شرایط گوناگون از محصولات و بار های داخل ماشین محافظت کند. در واقع با ایجاد و نصب پوشش برزنتی در اطراف بار، دیگر امکان نفوذ باران به داخل وجود ندارد. همچنین این پوشش ضد اشعه فرا بنفش خورشید بوده و در برابر آفتاب دچار پوسیدگی نمی شود. ممکن است این سوال به وجود بیاید که چرا از پوشش های فلزی و مقاوم تر برای روکش بار در کامیون ها استفاده نمی شود؟ همان طور که گفته شد جواب این است که، پارچه های برزنتی علاوه بر استحکام بالا در حد پوشش های فلزی، بسیار سبک هستند و همین امر موجب استقبال از این محصول برای پوشش بار خودروها شده است. رنگ های به کار رفته در این پارچه ها بسیار متنوع هستند. به طور معمول رنگ آبی و یا قرمز برای روکش محصولات استفاده می شود.
موارد دیگر استفاده از پارچه ترانزیت
- به عنوان روکش محصولات کشاورزی و کالا های مختلف
- روکش سقف ساختمان ها و منازل
- برای دوخت انواع سایبان، چادر های مسافرتی و کمپینگ
- به کارگیری در ساختار کالسکه و چتر
پارچه برزنت ترانزیتی
پارچه های برزنت ترانزیتی در اصل همان پارچه های مشمعی هستند که با نام های تجاری کانتینری و یا ترانزیتی در مراکز پخش عمده منسوجات عرضه می شوند. این پارچه ها برای دوخت انواع چادر، سایبان و روکش کاور برخی از اجناس بسیار مورد استفاده قرار می گیرند و در کل به علت کاربرد های بسیاری که دارند به صورت عمده به فروش می رسند.
انواع مختلف پارچه ترانزیتی
برای تولید این پارچه ها از فلامنت و پنبه استفاده می شود. شما برای خرید این پارچه می توانید این پارچه را به صورت یک رو و دو رو در بازار تهیه کنید. با توجه به نیاز و موارد مصرف محصول می توانید پارچه های یک رو که شامل یک لایه پارچه و یک لایه چرم هستند را انتخاب کنید، یا این که مدل های دو رو که محکم تر بوده و لایه های چرم مصنوعی دو طرف پارچه دوخته شده اند را خریداری نمایید. به منظور ایجاد مقاومت بیشتر برای بخش ماشین های سنگین از پارچه های ترانزیتی دو رو استفاده می شود. با این وجود برای دوخت چادر مسافرتی، سایبان ها، کالسکه پارچه های یک رو گزینه مناسب تری می باشد. یکی دیگر از انواع دسته بندی پارچه های ترانزیتی به شکل موادی و کانتینری است.
پارچه موادی و کانتینری
این دو نوع پارچه هر کدام در وزن های مختلف تولید می شوند. در مدل های موادی پارچه ها به صورت سه لایه تولید می شوند. نمونه های کانتینری بیشتر تحت عنوان برزنت و مشمع شناخته می شوند. رانندگان تریلی این مدل را معمولا ترجیح می دهند، زیرا بسیار مستحکم و مقاوم است و تنوع رنگی در آن بیشتر به چشم می خورد. این محصولات به خوبی قابل شستشو هستند و عمر بالایی نیز دارند. همین امر سبب شده تا این نوع پارچه به عنوان پارچه ای مقرون به صرفه شناخته شود.، هر چند که با توجه به تنوع زیاد این پارچه ها می توان این پارچه ها را در صنایع مختلف و با هدف های گوناگون به کار گرفت.
قیمت پارچه ترانزیتی
عواملی همچون کیفیت متریال به کار رفته در تولید پارچه ترانزیتی، ابعاد و متراژ مورد نظر، وزن گرمی پارچه در هر متر مربع، نوع پارچه و تعداد لایه های آن در قیمت پارچه ترانزیتی تاثیر گذار است. در واقع هر یک از این عوامل موجب تغییر در کیفیت و نوع پارچه های ترانزیتی شده و می تواند قیمت آن را کاهش و یا افزایش دهد. برای مثال اگر پارچه ترانزیتی، دو رو باشد، مقاومت آن بالاتر بوده و به عنوان پوشش بار ماشین های سنگین مورد استفاده قرار می گیرد. اما یک رو بودن این پارچه به معنای بی کیفیت بودن آن نمی باشد زیرا کاربرد پارچه برزنت یک رو با دو رو متفاوت بوده و تنها موجب به هدر رفتن سرمایه می شود. بنابرین در هنگام خرید این پارچه بهتر است به ویژگی های این محصول دقت فرمایید تا بتوانید پارچه ای مطابق با نیاز های خود خریداری کنید. قیمت پارچه ترانزیتی در چادر برزنت احمد بسیار مناسب بوده، چرا که این مجموعه تولید کننده اصلی می باشد و خدمات دوخت پارچه ترانزیتی را به بهترین وجه با کیفیت مناسب بدون واسطه تقدیم حضور شما می کند.
قیمت هر متر چادر ترانزیتی
یکی از عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت چادر های ترانزیتی، متراژ پارچه می باشد. بدیهی است که قیمت پارچه های برزنتی به صورت متری محاسبه شود (البته فروش پارچه های برزنتی به صورت رولی و یا کیلویی نیز امکان پذیر می باشد) به همین علت هر چه متراژ مورد نیاز مشتری بیشتر باشد، قیمت نهایی محصول خریداری شده نیز بیشتر خواهد بود. عوامل دیگری مانند کیفیت پارچه، نوع دوخت، شرکت سازنده و یا برند آن می توانند بر روی قیمت این محصول تاثیر گذار باشند.
بنابرین برای استعلام قیمت سازه ی مورد نظر خود می توانید از طریق شماره های درج شده با ما تماس حاصل فرمایید تا مشاوران ما راهنمایی های لازم و قیمت محصول را در اختیار شما قرار دهند.
قیمت روز پارچه ترانزیتی
یکی از عواملی که می تواند استعلام قیمت پارچه های ترانزیتی را مشکل کند، وجود تورم و نوسانات گوناگون در کشور می باشد. به دنبال تورم کشور، محصولات گوناگون دچار تغییر قیمت شده و پارچه های برزنتی نیز از این قضیه مستثنی نمی باشند . چرا که بسیاری از مواد اولیه و یا حتی خود پارچه وارداتی هستند و قیمت ارز می تواند بر روی قیمت این محصول تاثیر مستقیم بگذارد. مجموعه چادر برزنت احمد در تلاش است تا قیمت این سازه را ثابت نگه دارد و بتواند محصولی با کیفیت و قیمتی مناسب را در اختیار مشتری قرار دهد تا همگان توان خرید این پارچه را داشته باشند.
لازم به ذکر است که این پارچه به علت قیمت مناسب آن بسیار پرفروش می باشد اما وجود دلالان بسیار در این صنعت موجب شده تا برخی قیمت ها بیش از حد لازم باشند. بنابرین برای خرید پارچه ترانزیتی مورد نظر خود می توانید با مجموعه چادر احمد تماس حاصل فرمایید.